2021-2022 Bahar Dönemi Yandal-Çift Anadal Başvuruları

Yayınlanma Tarihi: 08-02-2022

2021-2022 Bahar Dönemi Yandal-Çift Anadal Başvuruları
2021-2022 Bahar öğretim yılında Çift Anadal veya Yandal yapmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda belirtilen başvuru takvimine uygun olarak, yine aşağıdaki bağlantılarda yer alan ilgili başvuru formu doldurup fakültemiz evrak kayıt birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

ÇİFT ANADAL PROGRAMINA BAŞVURAN ÖĞRENCİLERMİZİN FORMLA BİRLİKTE ÜZERİNDE TÜM PUAN TÜRLERİNİN YAZDIĞI YKS SONUÇ BELGESİNİ DE FORMUN EKİNE EKLEMELERİ GEREKMEKTEDİR.

!!İNGİLİZCE BÖLÜMLERE BAŞVURAN TÜM ADAYLARIN AŞAĞIDA GENEL BİLGİLER KISMINDA YAZAN ŞARTLARI KARŞILAMALARI VE GEÇERLİ DİL BELGELERİNİ FORMUN EKİNE EKLEMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Başvuru Takvimi :

Başvuru Başlama Tarihi : 14 Şubat 2022

Başvuru Bitiş Tarihi : 16 Şubat 2022 Saat 17:00

Değerlendirme Sonuçlarının İlanı, Kayıt Tarihleri ve Nasıl Kayıt yapılacağı başvurular sona erdikten sonra sitemizde duyurulacaktır.

Başvuru Şartları

Yandal Başvuru Şartları

Çift Anadal Başvuru Şartları

GENEL BİLGİLER